Huma

Huma Gel Plus+ - Lemon Lime 42g (koffein)

HümaChia Energy Gel PlusFördubbla dina elektrolyter: Hüma tog den ursprungliga Hüma Gel-formeln och fördubblade elektrolyterna så att du kan ersätta sportdr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

 

Recensioner

Hüma

Chia Energy Gel Plus

Fördubbla dina elektrolyter: Hüma tog den ursprungliga Hüma Gel-formeln och fördubblade elektrolyterna så att du kan ersätta sportdrycker och andra elektrolytersättningar med en gel som är 100% helt naturlig och god smak! Elektrolyterna Hüma använder kommer från helt naturliga källor som havssalt och kokosnötvatten.

Tag en gel 15 minuter för aktivitet och därefter 1 paket var 30-45 minut under aktiviteten. Intas ihop med vatten.

Ingredienser:

Evaporated Äppeljuicekoncentrat, Brun Rissirap, Vatten, Limejuice, Citronjuice, Chiafröpulver,, Sodium Citart, Havssalt, Naturligt koffein

Tillverkad i USA

Hüma insåg att idrottare ibland behöver ytterligare elektrolyter.
Så de lade till PLUS -gelerna i Hüma-sortiment - fördubblade mängden elektrolyter i en enda energigel. Det perfekta sättet att ersätta sportdrycker och andra elektrolytbyten som inte är helt naturliga och inte smakar lika bra. 


RIKTIGA MATINGREDIENSER & 100% NATURLIGA 

Kokosnötsvatten. Havssalt. Chia frön. De är så naturliga som du får, så du vet att de inte kommer att orsaka magproblem. Vilket är bra, eftersom dessa ingredienser är fantastiska helt naturliga källor till kalium, natrium och magnesium-elektrolyterna du behöver när du krossar ett uthållighetsäventyr.

Recensioner

Recensera produkt