Ciele Athletics


Visar sida 1 av 2, totalt 74 produkter

Nyckelfunktioner på Cielekepsar

UPF-skydd

All kepsar från Ciele Athletics har en UPF +40 UV-skydd i frontpanelen och skärmen. Ger skyddande skugga på långpassen i solen.

Tål maskintvätt

Vi svettas. Vi blir smutsiga. Att springa i alla väder tar ut sin rätt och att slänga in din Cielekeps i tvättmaskinen efter löpturen kan vara en bra idé. Liksom att låta den hängtorka. Alla Cielekepsar tål maskintvätt så att du kan använda dom ordentligt.

Böjbar skärm

Böjbar. Vikbar. Packbar. Kalla det vad du vill men en mjuk skärm vinner över en hård skärm - varje dag. Packa undan den när du behöver. Packa upp och dra iväg utan att vara rädd att förstöra kepsen. Böjbar betyder även att du kan få till den där perfekta passformen för just ditt huvud.

COOLmatic performance fabrics

Material i världsklass designad med högprseterande fukttransport för utomordentlig fukthantering.

Reflekterande detaljer

Alla Cielekepsar har reflekterande detaljer så att du är synlig från gryning till skymning. Spring inte i mörkret om du inte är synlig.

One million miles guarantee

Vi vill att du ska var nöjd med din keps. Om du vid någon tidpunkt blir missnöjd med ditt plagg från Ciele Athletics, tveka inte att kontakta oss eller Ciele direkt för reparation, utbyte eller återbetalning. Vi ber dig ta väl hand om ditt Cieleplagg och om du inte använder den längre: återupptäck den, ge bort den eller återvinn den.

Nyckefunktioner Ciele NSBShirts & NSBTanks

Material

Ciele NSBShirts använder komforten och den svalkande effekten av certifierad ekologisk bomull i kombination med återvunnen polyester för att skapa en fukttransporterande, snabbtorkande t-shirt redo för en löptur. 60/40 mix.

Reflekterande detaljer

Ciele NSBT-shirts har reflekterande detaljer som gör dig synlig från morgon till kväll. I det här fallet är några av dom gömda för vardaglig användning. Vik upp ärmen när det skymmer och löpturen börjar.

Flatlocksömmar

Om man använt basic sömmar hade t-shirten varit basic. Nu används flatlocksömmar för att eliminera skav och öka komfort - Not So Basic.

Antibakteriell finish

Naturligt antibakteriellt behandlad för att skydda mot oönskade dofter och skadliga microber som misshandlar ditt träningsplagg.

Vattenbaserad ventilerande tryck

Vattenbaserad färg är bättre för miljön och har generellt en mjukare känsla än polymerbaserad färg. Cieles tryckmönster är även designat för att använda mindre färg och ge mer ventilation. Inga fler klibbiga tryck. 

One million miles guarantee

Vi vill att du ska var nöjd med din Ciele-tröja. Om du vid någon tidpunkt blir missnöjd med ditt plagg från Ciele Athletics, tveka inte att kontakta oss eller Ciele direkt för reparation, utbyte eller återbetalning. Vi ber dig ta väl hand om ditt Cieleplagg och om du inte använder den längre: återupptäck den, ge bort den eller återvinn den.

Herr- och dammodeller

När Ciele först lanserade NSBT-shirts så var det i en unisexvaraiant. Men för att ge alla en bättre passform fonns nu NSBShirts och NsBTanks i dam och herrmodell i storlekar från XS - XL.