Bookman

Bookman Monocle - Black

Bookman Monocle Bookman Monocle är en stilren och lättviktig, uppladdningsbar pannlampa speciellt utformad för löpning. Det är en kompakt och högpresterand

 

Recensioner

Bookman Monocle 

Bookman Monocle är en stilren och lättviktig, uppladdningsbar pannlampa speciellt utformad för löpning. Det är en kompakt och högpresterande lampa skapad utan onödiga funktioner, så du kan fokusera på ditt löpsteg.

Med upp till 225 lumen, fokuserad ljusbild och olika ljuslägen, är den optimal för aktiviteter i svagt ljus när du behöver lysa upp vägen framför dig och vill göra dig synlig i trafiken. Med dess lilla storlek och låga vikt minimeras risken för skakningar när du springer.

Pannlampan är utrustad med en smart vinkelfunktion, som gör att du kan rikta ljuset dit du behöver det som mest. Med en stilren, minimalistisk look skapad i säsongens färger, tillsammans med en justerbar rem sitter den säkert och är enkel att matcha till din egen personliga stil.

Med den stora knappen är den enkel att manövrera även med handskar på. Genom att hålla in på/av knappen låses lampan automatiskt och risken att råka packa ned den i väskan påslagen minimeras.

Monocle har vunnit pris för "Excellent product design" i German Design Award.

Brightness
225 lumens
3 modes: 100%, 50%, 15% 

Charging
Micro-USB (cable not included). To reduce impact on the environment and cut down on personal e-waste we did not include a cable. Need help getting one? - Contact us and we will help.  

Runtime
Up to 10 hours

Package contents
1 × Monocle

Size
55 x 31 mm (excl band)

Weight
40 g

ModesBrightness (lumens)Runtime (hours)
High2251.5
Mid1104
Low3510

Recensioner

Recensera produkt