Paingone

Paingone Plus

Paingone Plus - Den automatiska TENS-pennan. Paingone Plus är idealisk för personer som lider av akut och kronisk smärta.

Produkten är tyvärr slut i lager. 

 

Recensioner

Paingone Plus

Paingone Plus - Den automatiska TENS-pennan

Paingone Plus är idealisk för personer som lider av akut och kronisk smärta

Använd nästan var som helst på kroppen: axlar, knän, rygg, nacke, ben, fötter.

 

Framgångsrika studier har utvärderat Paingones effekt på kroniska tillstånd såsom: artros i knät, tennisarmbåge, kronisk ryggsmärta, muskel- och skelettvärk, kocydyni, cervikal spondylos, smärta i ryggmärgen, smärta i extremiteterna, fibromyalgi, artros i fingrar och frusen axel.

Nästa generations Paingone

  • Batteridriven
  • Lättare användning
  • Utomordentlig prestanda
  • Automatisk terapi
  • Snabbare applicering
  • Fungerar genom kläder
  • Trådlös och portabel

Låt inte smärta hindra dig. Njut av vår snabbaste smärtlindring hittills med Paingone Plus: nästa generationens Paingone.

Paingone Plus ger dig säker, effektiv smärtlindring i en kompakt, bärbar form. Den ger faktiskt alla fördelarna med vår ursprungliga Paingone One-enhet, men ännu snabbare och enklare.

Paingone kan placeras på de flesta kroppsområden, vilket möjliggör behandling av en rad olika fysiska smärtor.

Håll bara Plus på smärtans område och tryck ner aktiveringsknappen. Den ger automatiskt den effektiva Paingone-behandlingen. På bara 30 sekunder är applikationen klar.

Plus är särskilt lämpad för personer med värkande händer och fingrar, inklusive artrit. Om du har testat Paingone, men tycker att den är svår att applicera, så är Plus lösningen. Den gör allt arbete åt dig!

Även om den är lite större än Paingone One, kan Plus fortfarande förvaras i en väska eller jackficka. Den är där när du behöver den.

Applicera direkt på huden eller till och med genom kläderna för praktisk smärtlindring var du än är. Och det finns inga ledningar, dynor eller kladdiga gels som komplicerar saker.

Plus drivs av ett enda AAA-batteri. Endast ett batteri ger mer än 800 behandlingar, vilket gör den både praktisk och ekonomisk.

Plus är den idealiska, trådlösa elektrostimuleringsenheten för alla som vill ha snabb och problemfri lindring.

Såhär använder du Paingone Plus

Placera Paingone Plus på det område där du vill använda den. Du kan applicera den direkt på huden eller använda den genom kläder.

Tryck och håll ner aktiveringsknappen.

Enheten levererar automatiskt en serie kontrollerade terapeutiska impulser.

Släpp aktiveringsknappen efter 30 sekunder.

Många användare upplever lindring strax efter applicering.

Om du behöver behandla en större yta kan du göra detta enkelt genom att flytta den runt det påverkade området medan du klickar.

Behandla ytterligare områden genom att upprepa stegen ovan och använd den så ofta du behöver under dagen.

Recensioner

Recensera produkt