Hoka

Hoka Mach 4 (Herr) - Vår 2022

Hoka Mach 4Vår/Sommar 2022Låg vikt, Tempo, Respons!Lättviktsmodell till träning, tempopass och längre lopp. Inspirerad av sina kollegor med karbonplattor kommer

 

Recensioner

Hoka Mach 4

Vår/Sommar 2022

Låg vikt, Tempo, Respons!

Lättviktsmodell till träning, tempopass och längre lopp. Inspirerad av sina kollegor med karbonplattor kommer även mach 4 att ge dig en skön boost framåt i löpsteget. En unik sammensättning av låg vikt, komfort och samtidigt massor respons mot underlaget. 

Drop: 5 mm (29/24 mm)

Vikt: 239 g (US 9)

  • Utgåva nummer 4 av Mach som gör sitt längsta hopp i rättriktning, hittills Mach 4 har fått en anmärknsvärt stor uppdatering från sina föregångare - och det är bara bra! Mer dämpning och mer spänst!
  • Ovandelen är i en engineered mesh som är ventilernde och otroligt mjuk mot foten. Inga sömmar eller tryckpunkter som ger obehag. Tungan sitter skönt runt foten, men är samtidigt smidig anpassningsbar. Hälpartiet är anatomiskt utformat för att skona hälsenan.
  • PROFLY mellansula med ett nytt skum i topplagret som ger mer energiretur. Fastare i framfoten, mjukare i hälen. Tillsammans med gummerad EVA i det yttersta lagret ger det en känsla av en mjuk men samtidigt spänstig sula som verkar ha ett eget liv.
  • Mach 4 trivs bäst på asfalt, grusvägar, löpband och tartan.

 

Recensioner

Recensera produkt