Saucony

Saucony Endorphin Pro 3 (Herr) - White/Black/Vizi

Endorphin Pro 3 är den lätta och väldämpade tävlingsskon för löparen som endast nöjer sig med det allra bästa och snabbaste på fötterna. OBS! Små i storlekarna.

Produkten är tyvärr slut i lager. 

 

Recensioner

Saucony Endorphin Pro 3

WHITE/BLACK/VIZI - Herrmodell

OBS! Små i storlekarna. Vi rekommenderar att gå upp 1/2-storlek.

ENDORPHIN PRO 3

Det är farten som tar över när du snörar på dig Endorphin Pro 3. Designad med en kolfiberplatta och en ännu tjockare sula av PWRRUN PB-skumdämpning, ger det dig mer studs under fötterna för den ultimata fartfyllda upplevelsen.

PUSHA FÖRBI DINA GRÄNSER

SPEEDROLL-Tekonologin och en kraftfylld kolfiberplatta driver dig framåt för ansträngningslös fart

TA DET STEGET LÄNGRE

PWRRUN PB-skumdämpning ger dig en så stor push i varje steg som möjligt.

DET SITTER I DETALJERNA

Geometrin, plattan, skummet och passformen. Vi har bemästrat formulan för en oförglömlig resa.

ENDORPHIN PRO 3

Endorphin Pro 3 är ren och skär löparglädje. Detta är den lätta och väldämpade tävlingsskon för löparen som endast nöjer sig med det allra bästa och snabbaste på fötterna, och det självklara valet när de personliga rekorden ska slås. Modellen har i sin tredje version fått flera fina förbättringar, så som en lättare mesh ovandel som omsluter foten på bästa sätt. Mellansulan är tillverkad i superlätta PWRRUN PB kombinerat med ett högre stack height, vilket ger en maximal stötdämpning med hela 91% energiåtergivning samt god slitstyrka. En ultralätt och mycket styv S-kurvad kolfiberplatta har integrerats i mellansulan, vilket i kombination med 8 mm dropp skapar en optimalt energimaximerade språngbräda för den framåtdrivande kraften i SPEEDROLL-teknologin. Denna framåtdrivande kraft gör att löpningen känns lättare och snabbare, då höften hamnar i ett högre läge och kroppens hållning i en mer framåtdrivande position. På så sätt kommer löparen snabbare till stegaveckling, och rullar igenom löpsteget med lägre energiförbrukning och belastning kring knän, fötter, hälsena och vader. Den unika och racinginspirerade FORMFIT-passformen skapar en optimal och individuellt omslutande passform runtom hela foten. Toppen av mellansulan är anatomiskt fotformad för att vagga in foten och ge bättre stöd kring häl och hålfot. Ovandelen består av en formbar, ultratunn och välventilerande mesh. Integrerat i snörningen finns ett dynamiskt stöd som individuellt omsluter mellanfoten för bättre passform. Ovandelen är dessutom tillverkad i återvunnet material, för att minska vårt ekologiska fotavtryck. Yttersulan i slitstarkt XT900-gummi är optimerad för låg vikt, snabb fart och utmärkt grepp.

Kategori: Neutral
Återvunnet material: Ovandel, Skokartong
Stötdämpning: PWRRUN PB-mellansula, PWRRUN + innersula
Dropp: 8 mm (39,5/31,5)
Vikt: Herr 204 g/Dam 176 g
Yttersula: XT900-gummi
Övriga funktioner: S-kurvad kolfiberplatta, SPEEDROLL-teknologi, FORMFIT-passform

Recensioner

Recensera produkt