Darn Tough

Darn Tough Element - Quarter Lightweight with Cushion (Herr) - Black

Darn Tough ElementQuarter Lightweight with CushionMeshpanelerna på ovansidan av foten ger den en otroligt lätt, luftig känsla, medan kudden under är stötta

 

Recensioner

Darn Tough Element

Quarter Lightweight with Cushion

Meshpanelerna på ovansidan av foten ger den en otroligt lätt, luftig känsla, medan kudden under är stöttar när du tränar. Omslutande runt foten Darn Toughs prestationszon stickad som en andra hud av merinoull för fukttransporterande, halkfri skönhet som aldrig bränns. En prestandapassform innebär ingen halka, ingen hopsamling, inga blåsor för maximal vandringskomfort. Varje tåsöm stängs med Darn Toughs True Seamless™ Toe-teknologi för en ultrasmidig, oupptäckbar känsla.
Miljö och Hållbarhet:

  • Ovillkorligt garanterade för livet - om dessa inte är de längsta hållbara strumpor du någonsin har ägt, lämna tillbaka dem för ett annat par.
  • Alla strumpor kvalitetssäkras och godkänts för hand.
  • Darn Tough tar till vara på spill av produktion som sedan används vid tillverkning av brandfiltar och stoppning till flygplansstolar.

Specifikationer 

True Seamless™: Helt utan sömmar
Cushion: En mjuk cushion under foten och runt häl och tår
Höjd: 1/4

Modell: Herr
Användningsområde: Träning

Tvättråd: Maskintvättas varmt, torktumla eller häng. Blek ej. 

Material: 53% Nylon 43% Merino Ull 4% Lycra Spandex

Villkorslös, livstids garanti


”Om du kan slita ut dessa strumpor ersätter vi dig med ett par nya. Utan kostnad. Inga frågor. Hela livet. Om du är riktigt seriös med något, då gör du det själv.” – Ric Cabot, grundare Darn Tough Vermont.


Recensioner

Recensera produkt