Saucony

Saucony Tempus (Dam) - Vår/Sommar 2023

Saucony Tempus erbjuder en unik, fartfylld löpupplevelse för löparen som vägrar att kompromissa mellan låg vikt, maximal stötdämpning och hög stabilitet.

 

Recensioner

 Saucony Tempus

Tempus är årets största innovativa nyhet på löparmarknaden, och erbjuder en unik, fartfylld löpupplevelse för löparen som vägrar att kompromissa mellan låg vikt, maximal stötdämpning och hög stabilitet. 

Mellansulans kärna är tillverkad i superlätta PWRRUN PB, vilket ger en extremt låg vikt, maximal stötdämpning med hela 88% energiåtergivning samt god slitstyrka. En ram i stabiliserande PWRUN omsluter kärnan, vilket ger en guidande och avlastande känsla, med minskad rotationskraft från isättning till maxbelastning. Detta minimerar pronationspåverkan för fotleden, vilket skapar skonsammare förutsättningar för löparen med både neutralt och överpronerande löpsteg. Mellansulans unika konstruktion i kombination med 8 mm dropp skapar en energimaximerade och SPEEDROLL-inspirerad språngbräda. 

Denna framåtdrivande kraft gör att löpningen känns lättare och snabbare, då kroppens hållning hamnar i en mer framåtdrivande position. På så sätt kommer löparen snabbare till stegaveckling, och rullar igenom löpsteget med lägre energiförbrukning och belastning kring knän, fötter, hälsena och vader. 

Den unika FORMFIT-passformen skapar en optimal och individuellt omslutande passform runtom hela foten. Toppen av mellansulan är anatomiskt fotformad för att vagga in foten och ge bättre stöd kring häl och hålfot. Ovandelen består av en formbar och välventilerande mesh, som dessutom är tillverkad i återvunnet material, för att reducera vårt ekologiska fotavtryck. Integrerat i snörningen finns dessutom ett dynamiskt stöd som individuellt omsluter mellanfoten för bättre passform. 

Yttersulan i slitstarkt XT900-gummi är optimerad för låg vikt, snabb fart och bra grepp.

Kategori: Neutral/Pronation
Återvunnet material: Ovandel, Skokartong
Stötdämpning: PWRRUN PB kärna och PWRRUN ram
Dropp: 8 mm (35/27)
Vikt: Herr 252 g/ Dam 224 g
Yttersula: XT900-gummi
Övriga funktioner: FORMFIT-passform

Recensioner

Recensera produkt