Saucony

Saucony Hurricane 24 (Herr) - Black/Shadow

Saucony Hurricane 24Black/Shadow  - Höst/Vinter  2024Hurricane 24 är en maxdämpad löparsko från Saucony, skapad för löpare som vill ha extra allt; stö

 

Recensioner

Saucony Hurricane 24

Black/Shadow  - Höst/Vinter  2024

Hurricane 24 är en maxdämpad löparsko från Saucony, skapad för löpare som vill ha extra allt; stöd, komfort och studs. Med ett nytt tillvägagångsätt för att skapa stabilitet har Saucony moderniserat denna klassiska stabilitetssko.

I den 24:e utgåvan av Hurricane har komfort och stöd varit helt i fokus. Mellansulan är rejält tilltagen och består av flera komponenter som skapar en riktigt skyddande löpkänsla. Topplagret består av PWRRUN PB, ett fantastiskt stötdämpande och studsigt material. Perfekt för att skydda benen under löpturer på hårdare underlag. Bottenlagret i mellansulan är byggd i PWRRUN för en stadga upp det mjukare topplagret, och ge stadigare övergångar i steget. Tillsammans med den sköna rullsule-profilen erbjuder Hurricane 24 en riktigt bekväm löpkänsla.

För att stabilisera foten har man använt sig av nytänkande geometri, vilket Saucony kallar Center Path Technology. Det innebär att sulan är skulpterad, med uppbyggda sidor och en bred, rak sulbas. Alla delar samverkar för att stadga upp foten och guida den genom steget utan att vara påträngande eller störande.

Ovandelen består av ett modernt Engineered Mesh, med ett extra mjukt innerfoder. Det ger en riktigt skön känsla närmast foten. Passformen är normal, om än något rymligare än tidigare Saucony-modeller. Hälkappa och plös är välvadderade och mjuka för att undvika skav. Yttersulan består av slitgummit XT-900, applicerat på strategiska platser för bra slitstyrka och grepp.

  • Stack height: 38 mm häl, 32 mm framfot
  • Drop: 6 mm
  • Vikt: 302 gram US 9 (EU 42,5)

Recensioner

Recensera produkt