Hoka

Hoka Carbon X 3 (Herr) Evening Primrose/Scuba Blue

Hoka Carbon X 3Evening Primrose/Scuba BlueHöst 2022Vidareutveckling av den populära långdistansskon, Carbon X 2. Det är en svår konst att tillverka en sko som ä

Produkten är tyvärr slut i lager. 

 

Recensioner

Hoka Carbon X 3

Evening Primrose/Scuba Blue

Höst 2022

Vidareutveckling av den populära långdistansskon, Carbon X 2. Det är en svår konst att tillverka en sko som är lätt, responsiv och snabb samtidigt som den skyddar mot underlaget och ger dig en skön upplevelse. Med Carbon X har Hoka lyckats kombinara allt detta. Carbon X 3 har flera uppdateringar och vi menar att det är den bästa versionen hittills!

  • Ovandel är i premiummaterial. Det stretchiga materialet ger en mycket komfortabel känsla samtidigt som foten hålls på plats. Den är flexibel nog att ge en bred fot komfort. Förlängt hälkappa gör den enkel att ta på samtidigt som hälsenan skonas.
  • Med ProFlyX har vi nu ett nytt mellansulaskum från tidigare versioner. ProFlyX erbjuder en ännu bättre energiåtergivnin och en explosiv stegavveckling. Tillsammans med karbonplattan, som är placerad långt ned mot marken skapar den bra framåtdriv och låter dig driva framåt kilometer efter kilometer.
  • Yttersulan består av gummerat skum som ger bra kontakt med underlaget och effektiv sregavveckling.
  • Hoka Carbon X 3 trivs bäst på fint underlag som asfalt, löpband och löparbanor.

Drop: 5 mm (32/27 mm)

Vikt: 222 g (US 9)

Recensioner

Recensera produkt