Blackroll

Blackroll Fascia Gun

Blackroll fortsätter att ligga i framkant vad gäller forskning av fascian (bindväven). Nu har de lanserat en fantastisk massagepistol - Blackroll Fascia Gun

 

Recensioner


Blackroll fortsätter att ligga i framkant vad gäller forskning av fascian (bindväven). Och nu har de lanserat en fantastisk massagepistol - Blackroll Fascia Gun. Den är liten och nätt men samtidigt väldigt kraftfull.


Behöver du en avslappnande massage? Vill du förbereda dina muskler innan träning eller träning och förhindra att du får ont?

Med 4 massagenivåer kan FASCIA GUN vara det perfekta verktyget för att täcka dina krav för att hålla din kropp frisk och prestera som bäst. Släpp muskel- och vävnadsspänningar, öka cirkulationen, aktivera och förbered dina muskler och nervsystem innan du laddar upp dem och återhämta dig effektivt efteråt.

De 4 olika massagenivåerna i kombination med 4 tillbehör som ingår i FASCIA GUN, ger dig ett oöverträffat tillämpningsområde för aktivering, återhämtning och avslappning. FASCIA GUN har en maxhastighet på 3200 RPM för en intensiv massageupplevelse, men unikt kan hastigheten också sänkas till mycket låga 1200 RPM vilket är avgörande för muskelavslappning och återhämtning.

Baserat på vetenskapliga rön som tyder på en bättre vävnadsavslappnings- och återhämtningseffekt i lägre vibrationsfrekvenser, har vi betonat att inkludera de lägre RPM-nivåerna samt att säkerställa en intensiv effekt i de höga RPM-inställningarna. Hemma, på gymmet eller på resan är den lätta och robusta aluminiumpistolen designad för att följa med dig vart du än går.

Ladda ned Blackrolls App Gratis här.

Recensioner

Recensera produkt